Hur kan vi hjälpa dig?

Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

services_icon1

Hemstädning

Vill du ha hjälp med att hålla rent i ditt hem? Då behöver du bara vända dig till oss så ska vi se till att det blir gjort! Med vår hjälp kan du få ett skinande rent hem som kommer att bli mer trivsamt för dig och din familj.

services_icon1

Flyttstädning

Håller du på att flytta? Har du fullt upp med allt annat som har med flytten att göra? I så fall kan du kontakta oss så hjälper vi dig med flyttstädningen. På så sätt får du en sak mindre att behöva tänka på. Vi erbjuder noggrann flyttstädning som gör att du slipper oroa dig för att bli debiterad i efterhand ifall städningen inte skulle vara gjord på rätt sätt.

services_icon1.png

Storstädning

När våra kunder anlitar oss för en löpande hemstädning är det vanligt att de först vill ha en storstädning. Detta innebär att vi helt enkelt rengör varenda vrå av ditt hem på ett grundligt sätt. 

services_icon1

Företagsstädning

Vi vänder oss inte bara till privatpersoner utan erbjuder även företagsstädning. Antingen kan du kontakta oss när behovet av städning uppstår, eller så kan vi komma överens om en plan när vi kommer till ditt kontor eller din butikslokal och städar på regelbunden basis.