Städfirma rent Nacka

Domestico AB

Välkommen till oss på Domestico AB! Vi är ett erfaret städbolag med bas i Stockholm som erbjuder noggrann och pålitlig lokalvård till både privatpersoner och företag.

Vi vet att många upplever städning som tungt, ansträngande och inte minst tidskrävande. Det tycker dock inte vi! Vi på Domestico AB är en städfirma som med glädje och positiv anda tar oss an lokalvårdandet som du själv inte hinner med. Med oss kan du smidigt lägga upp en plan för hur ofta vi ska komma och städa. På så sätt ser du till att ditt hem alltid är både rent och fräscht så att det blir en trivsam plats för dig, din familj och era gäster. Ta kontakt med oss idag för mer information om våra tjänster!

Skicklig och utbildad personal

En grundförutsättning för att kunna erbjuda högkvalitativ rengöring är att ha rätt redskap och produkter. Vad som är minst lika viktigt är dock att ha kompetent personal som kan använda dessa redskap och produkter på ett korrekt sätt. Vår personalstyrka består av noggranna lokalvårdare som har ett skarpt öga för detaljer. All vår personal har dessutom genomgått relevant utbildning för att kunna tillämpa så effektiva metoder som möjligt. När du anlitar oss på Domestico AB får du helt enkelt några av branschens absolut bästa lokalvårdare, som dessutom använder miljövänliga produkter av högsta standard.

Hör av dig till oss idag genom att fylla i formuläret här på hemsidan eller slå en signal på telefonnumret. Vi finns här för att lyssna på dina önskemål så att vi sedan kan tillgodose dem på bästa möjliga sätt!

Städfirma sovrum Nacka

Vi gör det lilla extra

Vårt team på Domestico AB erbjuder dig högkvalitativ och miljövänlig lokalvård. Vi arbetar målinriktat inom områden såsom kvalitetssäkring, schyssta arbetsvillkor och miljöpolicys. Detta gör att våra medarbetare trivs bra och arbetar hårt för att göra det där lilla extra för dig som kund. Dessutom för vi alltid dialog med våra kunder och ger dig ett individuellt anpassat upplägg. När du väljer oss som din städfirma kan du räkna med trygg, säker och effektiv hemstädning av högsta klass!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify