Detta är Essplus AB

Vi på Essplus AB är en städfirma som både värnar om att ha det rent men framför allt om dig. I dessa tider är det viktigare än någonsin med god hygien och att det är rent och desinfekterat på arbetsplatser och andra lokaler där det rör sig mycket folk. Vårt erfarna team av lokalvårdare vet vad som krävs för att göra arbetsplatser, hem och lokaler skinande rena. En välstädad lokal ökar trivseln för alla inblandade. Låt oss hjälpa dig med det!

Kunden i fokus

Tillsammans med dig som kund hittar vi på Essplus AB ett upplägg som passar dig. Oavsett om du anlitar oss för att städa kontor, trapphus, butiker eller ditt hem står du som kund i fokus för vårt uppdrag. Vi anpassar oss för att göra det så bekvämt för dig som möjligt. Gemensamt gör vi en bedömning om vad som ska städas, hur det ska gå till och när städningen ska ske. Vi garanterar en arbetsplats, ett hem eller en butik med mera som du kan trivas i!

Vi gör det lilla extra

Vårt team på Essplus AB erbjuder dig högkvalitativ och miljövänlig lokalvård. Vi arbetar målinriktat med bland annat kvalitet, jämställdhet och miljöpolicys. Våra medarbetare arbetar hårt för att göra det där lilla extra för våra kunder. Vi för alltid dialog med kunden och ger dig ett individuellt anpassat upplägg. Välj oss som din samarbetspartner för trygg, säker och effektiv städning.