Städfirma nogrann Nacka

Varför ska du välja vår städfirma?

Idag finns det en mängd olika städfirmor på marknaden. Utbudet har gjort att det blivit lättare än någonsin att få hemstädning, men det har också lett till att det blivit svårt att vara säker på att man tar hjälp av en seriös städfirma. Att vända sig till oss har flera fördelar, förutom våra miljövänliga produkter, vänliga priser och fina kundomdömen erbjuder vi även en kvalitetsgaranti.

Vår kvalitetsgaranti innebär i praktiken att städningen inte är betraktad som slutförd förrän du är nöjd med den. När våra skickliga lokalvårdare genomför städningen följer de ett tydligt protokoll för att tillämpa välbeprövade och effektiva arbetsmetoder. Därefter gör de en slutkontroll för att se att allt utförts på ett korrekt sätt. När du sedan kommer hem får du självklart ta en titt för att se att du är nöjd. Skulle du mot förmodan vara missnöjd är det bara att kontakta oss så kommer vi och åtgärdar det. Vi är så säkra på våra metoder att vi som städfirma gärna erbjuder en kvalitetsgaranti till våra kunder så att ni också ska känna er trygga!

Vi hjälper till med RUT-avdraget

Sedan RUT-avdraget infördes har mängden skattefusk inom städbranschen minskat kraftigt vilket vi självklart tycker är bra! RUT-avdraget är en skattereduktion för tjänster inom rengöring, underhåll och tvätt. Med RUT-avdraget kan du få en skattereduktion på upp till 50% av arbetskostnaden när du anlitar en städfirma! Det blir med andra ord en bra mycket finare slutsumma när avdraget appliceras.

RUT-avdraget kan användas av privatpersoner och totalsumman för arbetskostnader får som mest uppgå till 75 000 kronor per beskattningsår. Är du tveksam till ifall du har rätt till avdraget? Då kan du smidigt kontakta oss så tar vi reda på det åt dig. När du anlitar oss kan vi även hjälpa dig med allt praktiskt kring RUT-avdraget. Då skickar vi all nödvändig information till Skatteverket och ger tydlig information kring detta på din faktura. Hör av dig till oss idag för högklassig hemstädning med RUT-avdrag!

Städfirma hemstädning Nacka

Kostnadsfri offert för våra kunder

Vi tror på att erbjuda våra kunder prisvärda tjänster och hos oss finns det aldrig några dolda kostnader. När du hör av dig erbjuder vi alltid en gratis offert med tydlig prisinformation på vad städning med oss skulle kosta. För att göra detta kommer vi vid en första kontakt fråga mer om hur just ditt behov av en städfirma ser ut. Om du är nöjd med vårt förslag kommer vi sedan att tillsammans komma fram till när vi ska påbörja städningen. Så fort du godkänt den kostnadsfria offerten kan du se fram emot att vi kommer i gång och ser till att ditt hem blir rent och fräscht!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify