Om oss

Vi är en städfirma som värnar både om att ha det rent men framför allt om dig. I dessa tider är det viktigare än någonsin med god hygien och att det är rent och desinfekterat på arbetsplatser och andra lokaler där det rör sig mycket folk. Vårt erfarna team av lokalvårdare vet vad som krävs för att leverera arbetsplatser, hem och lokaler skinande rena. En välstädad lokal ökar trivseln för alla inblandade. Låt oss hjälpa er med det! 

Kunden i fokus 

Tillsammans med dig som kund hittar vi ett upplägg som passar dig. Oavsett om du anlitar oss för att städa kontor, trapphus, butik eller ditt hem står du som kund i fokus för vårt uppdrag. Vi anpassar oss för att göra det så bekvämt för er som möjligt. Gemensamt gör vi en bedömning om vad som ska städas, hur det ska gå till och när städningen ska ske. Vi garanterar en arbetsplats, ett hem eller en butik med mera som du kan trivas i. Låt inte städningen bli en börda för dig – låt oss lyfta den från dina axlar istället! 

Vi gör det lilla extra 

Vårt team erbjuder dig högkvalitativ och miljövänlig lokalvård. Vi arbetar målinriktat med bland annat kvalitet, jämställdhet och miljöpolicys. Våra medarbetare arbetar hårt för att göra det där lilla extra för våra kunder. Vi för alltid dialog med kunden och ger dig ett individuellt anpassat upplägg som du känner att du är nöjd med. Välj oss som din samarbetspartner för trygg, säker och effektiv städning.