Våra tjänster

Med oss blir det skinande rent! Städning kan vara tungt, ansträngande, tråkigt och inte minst tidskrävande. Det tycker dock inte vi. Vi är en städfirma som med glädje och positiv anda tar oss an lokalvårdandet som du själv inte hinner med. Det kan vara på arbetsplatsen, i hemmet eller i trapphuset i bostadsföreningen. Vi är flexibla och vet hur man håller rent med goda resultat. 

Ett upplägg som passar dig 

Vi erbjuder städning i många olika miljöer och verksamheter. Till oss kan du vända dig för städning av kontor, butik, fastighet, trapphus eller hemmet. Vi erbjuder även fönsterputs som får dina fönster att se sprillans nya ut. Vi har lång rutin även inom golvvård vilket gör oss lämpliga för många typer av städuppdrag. 

Tillsammans med er kommer vi överens om vilket upplägg som passar för just din verksamhet eller ditt hem. Vi lyssnar på dina önskemål och anpassar oss efter hur ni arbetar så att vi stör så lite som möjligt. En städfirma vill man ska göra jobbet i det tysta – och det kan ni räkna med i ett samarbete med oss.  

Håll rent i smittider 

I dessa tider är det viktigt att hålla rent och god hygien. Inte minst om man delar kontor med flera av sina medarbetare. Du är naturligtvis inte ditt jobb att torka ytor och hålla rent på din arbetsplats. Låt oss sköta jobbet. Vi vet vad vi gör och garanterar skinande resultat varje dag. Tveka inte att höra av er med en bokningsförfrågan.