Hur kan vi hjälpa dig?

Med oss blir det skinande rent! Städning kan vara tungt, ansträngande, tråkigt och inte minst tidskrävande. Det tycker dock inte vi. Vi är en städfirma som med glädje och positiv anda tar oss an lokalvårdandet som du själv inte hinner med. Det kan vara på arbetsplatsen, i hemmet eller i trapphuset i bostadsföreningen. Vi är flexibla och vet hur man håller rent. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

img

Hemstädning

Behöver du hjälp med att hålla rent i ditt hem? Då behöver du bara vända dig till oss så ska vi se till att du får hjälp med detta. Med vår hjälp kan du få ett skinande rent hem som kommer att bli mer trivsamt för dig och din familj.

img

Flyttstädning

Håller du på att flytta? Har du fullt upp med allt annat som har med flytten att göra? I så fall kan du kontakta oss så hjälper vi dig med flyttstädningen. På så sätt får du en sak mindre att behöva tänka på.

img

Kontorsstädning

Vi erbjuder även kontorsstädning. Antingen kan du kontakta oss när behovet av städning uppstår, eller så kan vi komma överens om en plan när vi kommer till ditt kontor och städar några gånger i veckan eller några gånger i månaden.

img

Fönsterputs

Har du smutsiga fönster? Då är även fönsterputs något vi kan hjälpa dig med. Med vår hjälp kan du därför få fönster som är skinande rena.