Din lokala städfirma

Det är inte lätt att hinna med att städa själv då det ofta finns alldeles för mycket som ska hinnas med, både i vardagen och på ett kontor. Att städa är inte alltid prioriteten, men det borde kanske vara det? Att städa får alla att må bra och det bidrar till en bättre vardag. Att ha det smutsigt omkring sig är inte bra för någon. Om det inte finns tid till att städa blir det snabbt stökigt, men lösningen är att anlita oss och låta oss sköta städningen åt dig. Vad gör då just oss till en bra städfirma? Jo, vi erbjuder enbart tjänster av hög kvalitet. Alla våra medarbetare är professionella, effektiva och sätter alltid våra kunder först. För oss är det viktigt att hålla en öppen kommunikation med våra kunder, och vi lämnar också en garanti på alla våra tjänster. Ring oss gärna så kan vi diskutera varför du borde anlita just oss som din städfirma.

Vi anpassar oss efter dina unika behov

Vi erbjuder tjänster åt både privatpersoner, företag, fastighetsägare och industrier. Vi erbjuder allt från kontorsstädning och flyttstädning till hemstädning och storstädning. Vi tar oss an alla sorters uppdrag. Vi skräddarsyr självklart våra tjänster och tror på att vara flexibla. Vi jobbar sju dagar i veckan och kan komma och utföra städningen när det än passar dig. Till våra kunder erbjuder vi både återkommande tjänster och enstaka tjänster då vi förstår att alla har olika behov och förutsättningar.

Kostnadsfri offert för våra kunder

Vi tror på att erbjuda våra kunder prisvärda tjänster, och hos oss finns det aldrig några dolda kostnader. Vi erbjuder dig alltid en gratis offert när du kontaktar oss. Vi kommer då också att diskutera hur just ditt behov av en städfirma ser ut. Om du är nöjd med vårt förslag kommer vi sedan att diskutera när vi ska påbörja städningen. RUT-avdraget gäller också för privatpersoner som vill anlita oss, vilket ger dig hela 50 % i avdrag på arbetskostnaden.